Kristi himmelfartsferien – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > 2014 > 2014.05 > Kristi himmelfartsferien

21. maj 2014

Kristi himmelfartsferien

Gemmeleg på Øresundsakvariet

I Kristi himmelfartsferien leger vi gemmeleg på Øresundsakvariet, og kigger på havdyrenes evner til at camouflere sig. Hvordan skifter rødspætten farve? Hvem gemmer sig i ålegræsset? Og hvorfor er det smart at gemme sig? Få svar på spørgsmålene og mange flere, når vi dykker ned i en verden af camouflage. Kan du finde alle dyrene, der gemmer sig? Kom og klap en fladfisk og se den skifte farve. Kom helt tæt på dyrene og den fantastiske verden, der normalt er skjult.

Rør ved levende havdyr, der normalt er skjult

• Alle dage i Kristi himmelfartsferien
    • kl. 11:25
    • kl. 12:25
    • kl. 14:25

Øresundsakvariets formidler står klar alle dage med sjove historier, og vi fodrer dyrene hver time. Så kom og vær med.

Øresundsakvariet har åbent 10-17 alle dage den 29. maj til den 1. juni.

Kontaktpersoner: Øresundsakvariet, Københavns Universitet, markedsføringsansvarlig / marinbiolog Tania Lundberg Lykkegaard tlf. 40 18 57 69 og e-mail: tania.lykkegaard@bio.ku.dk