Sommer ved Øresund – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > 2014 > 2014.06 > Sommer ved Øresund

19. juni 2014

Sommer ved Øresund

Sommeren på Øresundsakvariet byder på marsvin, krabber og alt godt fra havet. Om eftermiddagen/aften kan du komme med på marsvinesafari, og opleve den lille hval, der lever i Øresund. I hverdagene trækker vi vod ved stranden, og du kan få lov at fange din egen krabbe. I akvariet kan du tørskoet møde Øresunds dyreliv og klappe en fisk. Så tag med ned under havoverfladen og få en uforglemmelig sommeroplevelse.

Sommerens aktiviteter:

Alle hverdage i uge 27-33

• Krabbefangst på havnen kl. 11:15 (afgang fra akvariet)
  • Vodtræk fra stranden kl. 13:15 (afgang fra akvariet)

Marsvinesafari alle tirsdage og torsdag i uge 27-33 (kræver tilmelding på +45 35 32 19 70)

• Eftermiddagstur kl. 16-18
  • Aftentur kl. 19-21

Aktiviteterne, med undtagelse af marsvinesafari, er gratis for akvariets gæster.

Øresundsakvariet har åbent 10-17 alle dage i juni, juli og august.

Du kan også møde os på Blå Flag arrangementer i løbet af sommeren.

Hver mandag fra kl. 11-13, i ugerne 27-31 finder du os ved parkeringspladsen på Hornbæk Strand Øst, hvor vi sammen skal fiske med rejehov og fangstnet i vandkanten. Aktiviteterne er for alle aldre og gratis at deltage i.

Hver onsdag fra kl. 10-12, i ugerne 27-32 er vi på Strandlegepladsen ved Hornbæk Havn og laver forskellige aktiviteter for børn mellem 3-9 år. Aktiviteterne er gratis at deltage i. Se mere på www.Strandlegepladsen.dk

Kontaktpersoner: Øresundsakvariet, Københavns Universitet, markedsføringsansvarlig / marinbiolog Tania Lundberg Lykkegaard tlf. 40 18 57 69 og e-mail: tll@bio.ku.dk