Dissektioner i efterårsferien – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > 2014 > 2014.10 > Dissektioner i efterår...

07. oktober 2014

Dissektioner i efterårsferien

Alle hverdage i efterårsferien dissekerer vi forskellige havdyr kl. 12:10. Kom helt tæt på, når vi åbner op for en klumpfisk, en sæl, en stor fladfisk og rokker.

Hvordan er det egentlig dyrene ser ud indeni? Hvordan er en klumpfisk endt i Øresund? Hvad dør sælerne oftest af? Hvor stor kan en fladfisk blive? Og har vi rokker i Danmark? – Få svar på spørgsmålene og mange flere, når biologer og dyrepasser lukker op for havdyrene.

Dissektion alle hverdage i uge 42 kl. 12:10

• Mandag den 13. oktober dissektion af klumpfisk
  • Tirsdag den 14. oktober dissektion af helleflynder
  • Onsdag den 15. oktober dissektion af spættet sæl
  • Torsdag den 16. oktober dissektion af tærbe (lille rokke)
  • Fredag den 17. oktober dissektion af sømrokke

Efterårsferien byder derudover på kriblende krebsdyr - lige fra de små rejer og eremitkrebs til de store hummere og taskekrabber. Test din viden i en krible-krebsdyr-quiz, lære mere om dyrelivet i Øresund, kom helt tæt på havdyrene og klap en taskekrabbe. Hvis du tør!

Rør ved levende havdyr og klap den store krabbe tre gange om dagen. Se alle tidspunkterne her.

Øresundsakvariets formidler står klar alle dage med sjove historier, og vi fodrer dyrene hver time. Så kom og vær med.

Øresundsakvariet har åbent 10-17 alle dage den 11. til den 19. og den 25. oktober til den 2. november.

Kontaktpersoner
Øresundsakvariet, Københavns Universitet, markedsføringsansvarlig / marinbiolog Tania Lundberg Lykkegaard tlf. 40 18 57 69 og e-mail: tania.lykkegaard@bio.ku.dk