Jul på akvariet – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > 2014 > 2014.11 > Jul på akvariet

26. november 2014

Jul på akvariet

I hele december julehygger vi på akvariet.

Drillenisserne har været på spil på Øresundsakvariet. De har vasket gulv med skrubberne, puttet karry i sildeakvariet, taget rødspætternes pletter, hevet havkatten i halen, syet sokker med tangnålene og givet torskene kuller. Men nu har de gemt sig. Kom og hjælp dyrepasserne med at finde alle drillenisserne og lær mere om Øresunds dyreliv.

Øresundsakvariets formidler står klar alle dage i december med sjove historier, og vi fodrer dyrene hver time. Så kom og vær med.

Øresundsakvariet har åbent alle hverdage 10-16. I weekenderne samt den 26. december holder vi åbent 10-17.

Kontaktpersoner:
Øresundsakvariet, Københavns Universitet, markedsføringsansvarlig / marinbiolog Tania Lundberg Lykkegaard tlf. 40 18 57 69 og e-mail: tll@bio.ku.dk