Forskningens døgn med Øresundsakvariet – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Pressemeddelelser > Øvrige pressemeddelelser > 2013 > Forskningens døgn med ...

1. maj 2013

Forskningens døgn med Øresundsakvariet

Kom tæt på Øresunds spændende undervandsliv, midt i København, når Øresundsakvariet deltager i Forskningens døgn på Frue Plads.

Forskningens Døgn løber af stablen den 2. og 3 maj og i den anledning vil Frue Plads være omdannet til et summende forskertorv med spændende aktiviteter og indtryk fra forskningens verden. Øresundsakvariet vil begge dage, være til stede med et rørebassin og en række forskellige levende fisk, krebsdyr, muslinger mm. Her kan du kan se, røre og høre mere om livet under havoverfladen i Øresund, når akvariets dyrepassere fortæller om dyrene. Du kan også høre om de forskellige forskningsprojekter akvariets dyr er med i. Øresundsakvariet er en del af Københavns Universitets Marinbiologiske Sektion. Du kan møde os begge dage mellem kl. 9 og 16.

Kontaktperson: Øresundsakvariet, Københavns Universitet, Marinbiolog/Naturvejleder Michael Hansen (tlf. 28 75 19 57).