Naturens Dag på Kronborgstranden – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Pressemeddelelser > Øvrige pressemeddelelser > 2013 > Naturens Dag på Kronbo...

5. september 2013

Naturens dag på Kronborgstranden

Søndag den 8. september inviterer Øresundsakvariet og Fredensborg Naturskole til Naturens Dag på Kronborgstranden i Helsingør. Så tag familien under armen og få en hyggelig eftermiddag med spændende naturoplevelser.

På søndag kan du komme tæt på det spændende liv under overfladen i Øresund, når Øresundsakvarriet og Fredensborg Naturskole holder Naturens Dag på Kronborgstranden. Her kan du være med til at fiske med det store trækvod. Hvis du har mod på at smide skoene kan du også gå ud i vandet og fiske med rejehov og fangstnet. Sammen med naturvejlederne kan du bagefter undersøge og studere fangsten og høre spændende facts om hvordan de lever. Du kan også smage på nogle af de fisk der lever i sundet, når vi fyrer op i rygeovnen og uddeler smagsprøver.

Naturens dag er en årligt tilbagevendende begivenhed, der finder sted over hele landet nu på søndag. I år er temaet ”Vild med naturen”. Du kan se alle tilmeldte arrangementer på naturensdag.dk.

Arrangementet på Kronborgstranden finder sted søndag d. 8. september kl.13-15. Det er gratis at deltage og I kan komme og gå som det passer jer, da vi løbende er i gang med de forskellige aktiviteter.

Har du spørgsmål til arrangementet kan du kontakte Øresundsakvariet på 35 32 19 70.