Livet under overfladen - en fotoudstilling på Øresundsakvariet – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Pressemeddelelser > Øvrige pressemeddelelser > 2013 > Livet under overfladen...

Den 25. januar 2013

Livet under overfladen – en fotoudstilling på Øresundsakvariet

Fra den 28. januar slår Øresundsakvariet, Helsingør dørene op for en mindre fotoudstilling der sætter spot på, hvad man kan finde under vandet rundt omkring i landet i sø, å, vandløb, havn, hav, osv.

Mandag den 26. januar præsenteres fotoudstillingen Livet under overfladen – Fra kilde til hav i Danmark på Øresundsakvariet i Helsingør. Udstillingen er baseret på fotobogen af samme navn, forfattet

og skudt af biologerne Martin Macnaughton, Jonas Thormar og Martin Kielland. Bogen er frugten af fire års hårdt arbejde med +50.000 billeder og besøg til flere end 75 lokaliteter rundt omkring i Danmark. Resultatet er en fantastisk flot bog med næsten 400 fotografier fordelt på 288 sider. Udover at være kunstnerisk flot, formår forfatterne samtidig at formidle viden omkring livet under overfladen på en spændende måde. Bogen vil selvfølgelig være at købe i akvariets souvenirshop, og i uge 7 + 8 ydes der 10% rabat.

Udstillingen kører frem til den 28. februar 2013.

Øresundsakvariet er beliggende ved Nordhavnen, Strandpromenaden 5, 3000 Helsingør (tæt på Kronborg Slot) Tlf. 35 32 19 70.

Øresundsakvariet har åbent alle hverdage fra 10-16 og i weekenden 10-17. I uge 7 + 8 ligeledes fra 10-17.

Kontaktpersoner: Øresundsakvariet, Københavns Universitet, dyrepasserelev André Lorentzen (tlf. 29 86 33 35) el.
akvariechef Jens P. Jeppesen (tlf. 28751970).