Havfuglesafari på Øresund – Københavns Universitet

øresundsakvarietøresundsakvarietøresundsakvariet

Havfuglesafari på Øresund

Tag med Øresundsakvariet og en lokal fugleekspert Jan Hjort Christensen ud på Øresund og oplev Sundets mange spændende havfugle f.eks. Sule, Lomvie, Alk, Ederfugle, Søkonger, Tejst m.m. Vi sejler ud fra Helsingør Havne i Øresundsakvariets store RIB båd med Kronborg om styrbord og sætter kursen mod nogle af de spændende fuglelokaliteter, specielt i området Nord for Helsingør. Hvor vi sejler hen på dagen afhænger dog meget af vind og vejr.

Turene foregår fredag i uge 40-42 kl. 12-15. Vi mødes ved akvariets billetsalg 15 minutter før afgang.

Prisen er 450 kr. pr. person plus 5 kr. i bestillingsgebyr. Med i prisen er også adgang til akvariet samme dag. 

Praktisk info: Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet, også selvom at flydedragten er varm. Tag godt, solidt, vandtæt og varmt fodtøj på. Der udleveres flydedragter og redningsveste inden afgang. Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste. Børn skal min. være 10 år og ifølge med en voksen.

Tilmeldingen er via onlinebooking på Visit Nordsjællands hjemmeside. Klik på billedet her til højre, hvor der står "Booking: fuglesafari" for at komme til onlinebestillingen.

Der tages forbehold for at vi bliver nødt til at aflyse turen pga. vejret. Det er skipper, der afgør om vi sejler (regn er sjældent et problem, kun vind og bølger). Hvis turen må aflyses kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen.

Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.  Læs om sikkerhed under bådturene her.