Marsvinsafari – Københavns Universitet

øresundsakvarietøresundsakvarietøresundsakvariet

Marsvinsafari

Tag med på marsvinsafari og oplev Danmarks lille hval. Vi sejler ud fra Helsingørs Nordhavn i akvariets store gummibåd og tager til området foran Hornbæk Plantage, hvor der findes et marsvinehabitat. Undervejs spejder vi efter marsvinene imens Øresundsakvariets formidlere fortæller om den fascinerende lille hval som efterhånden er blevet ret almindelig i Øresund.

Dagsturene foregår tirsdag og torsdag i uge 27-32 kl. 10-12 og 13-15. Aftenturene er om onsdagen i uge 27-30 kl. 19-21 og i uge 31-32 kl. 18-20 samt tirsdag og torsdag i uge 33-34 kl. 18-20.

Prisen er for aftenturene 370 kr. for børn (6-11 år) og 460 kr. for voksne (12 år -) og for dagturene 290 kr. for børn (6-11 år) og 380 kr. for voksne (12 år -) plus et bestillingsgebyr på 5 kr. Med i prisen er adgang til akvariet både på dagen og dagen efter (husk at få stemplet jeres armbånd, hvis I vil komme dagen efter). Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turene. 

Tilmeldingen er via onlinebooking på Visit Nordsjællands hjemmeside. Klik på et af de to billeder her til højre, hvor der står "Booking: marsvinesafari - dagture" og "Booking: marsvinesafari - aftenture" for at komme til onlinebestillingen.

Praktisk info: Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet. Der udleveres redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.  Læs om sikkerhed under bådturene her .

Der tages forbehold for at vi bliver nødt til at aflyse turen pga. vejret. Det er skipper, der afgør om vi sejler (regn er sjældent et problem, kun vind og bølger). Hvis turen må aflyses kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen. 

Privat marsvinsafari

Du kan altid booke vores RIB-båd til en privat marsvinsafari. Få en unik oplevelse med venner, familie eller kollegaer. Læs mere om private safariture her.