HÖSTLOV – Kriblen af krebsdyr – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > 2015 > HÖSTLOV – Kriblen af k...

26. oktober 2015

HÖSTLOV – Kriblen af krebsdyr

HÖSTLOV

På Øresundsakvariet kan du på alle hverdage i höstlovsferien uge 44 -deltage i spændende, havinspirerede aktiviteter vedr. krebsdyrene i Øresund – lige fra de små rejer og eremitkrebs til de store hummere og taskekrabber. Test din viden i en krible-krebsdyr-quiz og lær mere om dyrelivet i Øresund og klap en taskekrabbe. Hvis du tør!

Kom og rør ved havdyrene! På alle hverdage og weekender imellem i uge 44 arrangerer vi ”Havdyrene i Øresund – lær og rør” kl. 11.25 og kl. 13.25. Her tager Øresundsakvariets dyrepassere og havbiologer 30 heldige personer med ind i laboratoriets vådrum, hvor de fortæller om bl.a. alle de spændende krebsdyr som findes i Øresund, og hvor du under vejledning kan få lov til at røre ved en hummer, en taskekrabbe, en fladfisk og mange andre havdyr. Skriv dig på listen ved siden af billetsalget og mød op ved plakaten: ”Havdyrene i Øresund – lær og rør” – det er helt gratis, når entréen er betalt!

Ud over de nævnte aktiviteter kan man som rosinen i pølseenden opleve at havdyrene bliver fodret hver hele time dagen igennem i udvalgte akvarier, så alle publikummer skulle nu have mulighed for at se de spændende scenerier, når fisk og de andre havdyr får stillet sulten. Efter fodringerne vil dyrepasserne stå til rådighed med svar på nysgerrige spørgsmål om vores spændende danske havdyr.

Rør ved levende havdyr og klap den store krabbe

Weekenderne omkring uge 44 24.-25. og 31. oktober + 1. november.
- Kl. 11.25
- Kl. 13.25

Alle hverdage i uge 44
- Kl. 11.25
- Kl. 13.25

Fodring af fiskene i akvariet

Alle dage hver time