Sommersjov på Øresundsakvariet – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > Sommersjov på Øresunds...

22. juni 2016

Sommersjov på Øresundsakvariet

Kom og få en van(d)vittig sjov sommeroplevelse på Øresundsakvariet, når vi inviterer med ud på og ned i Øresund.

Alle hverdage kan du tage med på krabbefangst, når vi laver krabbefangere og går på jagt på havnen. Vi trækker vod ved stranden og kigger på dyrelivet på det lave vand. Hvad lever der hvor du normalt bader? I akvariet kan du tørskoet møde Øresunds dyreliv og klappe en fisk. Så dyk med ned under havoverfladen og få en uforglemmelig tur.

Sommerens aktiviteter:

Alle hverdage i uge 26-32

  • Krabbefangst på havnen kl. 11:15 (afgang fra akvariet)
  • Vodtræk fra stranden kl. 13:15 (afgang fra akvariet)


Vi har også marsvinesafari alle tirsdage og torsdag i uge 26-34 og snorkelsafari alle fredage i uge 26-32 (kræver tilmelding - se højreboksene).

Aktiviteterne, med undtagelse af marsvinesafari og snorkelsafari, er gratis for akvariets gæster.

Øresundsakvariet har åbent 10-17 alle dage i juni, juli og august.

Du kan også møde os på Blå Flag arrangementer i løbet af sommeren.

Mandage kl. 12:30-14:30 i ugerne 26-31 finder du os ved Trykkerdammen (27. juni og 18. juli), på Snekkersten Havn (4. og 25. juli) og på Espergærde Havn (11. juli og 1. august), hvor vi med rejehov, fangstnet og vandkikkert går på jagt efter smådyr i det lave vand. Aktiviteterne er for alle aldre og gratis at deltage i.

Hver onsdag fra kl. 10-12, i ugerne 26-31 er vi på Strandlegepladsen ved Hornbæk Havn og laver forskellige aktiviteter for børn mellem 3-9 år. Aktiviteterne er gratis at deltage i. Se mere på www.Strandlegepladsen.dk

Kontaktpersoner: Øresundsakvariet, Københavns Universitet, markedsføringsansvarlig / marinbiolog Tania Lundberg Lykkegaard tlf. 40 18 57 69 og e-mail: tll@bio.ku.dk