Vild-mad med Øresundsakvariet – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyheder > Alle nyheder > Vild-mad med Øresundsa...

01. juni 2018

Vild-mad med Øresundsakvariet

strandens spiselige urter

Tirsdag d. 7, 14 og 21 juni 2018 fra kl 16. 30 – 18.30 inviterer Øresundsakvariet på en dag med vild-mad. Temaet er strandens spiselige urter.

Til arrangementet kan du møde Øresundsakvariets naturvejleder og Vild-mad formidler Andreas Kjær Hansen. Kom og hør, hvordan strandens urter og tang kan bruges i madlavningen, og hvordan man kan samle og høste direkte fra Øresunds kyster.

Strandurter. Foto: Elisabeth Momme

I vil lære at kende forskel på forskellige spiselige urter vi finder på stranden og i klitterne. Efterfølgende mødes vi med kokken Michael Kastrup, som bruger urterne fra stranden til forskellige små smagsprøver. Vi mødes ved Øresundsakvariets billetsalg kl. 16.30. Arrangementet kræver tilmelding! 

- De danske farvande bugner af lækre, spiselige planter og dyr. Alligevel har vi herhjemme ingen tradition for at sætte dem på middagsbordet. Det vil Øresundsakvariet gerne ændre på, siger Andreas Kjær Hansen.

EVENT-INFO
Datoer: Torsdag d. 7, 14 og 21 juni. 2018
Tidspunkt: Kl. 16.30 – 18.30
Mødested: Øresundsakvariet
Pris: Voksne: 75 kr
Børn under 13 år: Gratis
Tilmelding: Telefon nr. 29 17 54 55
Mail akjaer@bio.ku.dk

VILD MAD består af en app, som guider brugerne gennem naturens spisekammer, en hjemmeside med et særligt rum for undervisere i grundskolen og en række udflugter med trænede naturvejledere i hele landet, hvor børn og voksne kan lære mere om de vilde råvarer i naturen. Bag VILD MAD står blandt andre Noma-kokken René Redzepis non-profit organisation MAD.

Download VILD MAD-appen, et redskab der hjælper dig med at gå på opdagelse i den danske natur. Udforsk de mangfoldige landskaber, find de lækre råvarer og brug de opfindsomme opskrifter i køkkenet.

Kontaktperson
Dyrepasser/ Naturvejleder Andreas Kjær Hansen (tlf. 29 17 54 55).