Praktiske oplysninger – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Besøg os > Praktiske oplysninger

Praktiske oplysninger

Betalingsformer
Ud over danske kroner taget vi også svenske kroner og euro. Ved udenlandsk valuta tager vi kun sedler og giver retur i danske kroner.

Vi tager følgende betalings- og kreditkort:

Dankort  Visa  Visa electron  Mastercard  Meastro  American express  JCB  Vpay

Priser 

Barnevogne
Det er svært at komme rundt med barnevogne på Øresundsakvariet, men vi ligger inde med én paraplyklapvogne og 2 bæreseler (3,5-12 kg), der udlånes gratis. Spørg efter dem i  billetsalget.  

Garderobe
Der er mulighed for at hænge jakker på knager i kælderen. Her sætter vi også gerne tasker og rygsække, hvis f.eks. en institution er på lejrtur og besøger os på ud- eller hjemvejen.

Mad og drikke
Ved billetsalget er en kaffeautomat, hvor der ved et lille cafébord kan nydes en varm kop kaffe/the/kakao. Desværre kan vi normalt ikke tillade at der bliver indtaget mad her men du kan, når vejret er godt, benytte borde og bænke udenfor akvariet. Du kan ikke købe mad direkte på Øresundsakvariet, men der er på Nordhavnen mulighed for at købe mad 3-4 forskellige steder nemlig i Fiskehandlen (fiskefrikadeller, smørrebrød m.m.), Skibsprovianteringen (sandwiches m.m.), Grillen overfor (pølser, burgere m.m.) samt restauranten Kronborg Havbad (restaurantsmad af den finere kaliber).

Dyr
Dyr må ikke medbringes på Øresundsakvariet. Førerhunde undtaget. Hundekroge forefindes udenfor.

Forhold for handicappede
Der er god adgang for handicappede på Øresundsakvariet. Lift ved trappen, handicaptoilet og mulighed for at komme rundt. Handicappede betaler normal entrépris. Mod forevisning af gyldigt ledsagerkort kan du gratis medbringe en hjælper på akvariet (ring hvis du har spørgsmål). Gælder ikke bådturer. 

Parkering
Der er ca. 100 gratis parkeringspladser ved Øresundsakvariet.

Find vej
Læs mere her...