Nyhedsbrev – Københavns Universitet

Øresundsakvariet > Nyhedsbrev

Øresundsakvariets nyhedsbrev - august 2013

Havnens dag

Den 3. august holdes der Nordhavnens dag. Havnens aktører har været i det opfindsomme hjørne og laver events, handel og leg så alle kan være med. Der bydes bl.a. på maritimt loppemarked, fregatskydning, aktiviteter med åbne huse, gode tilbud, auktioner og prøvesejladser m.v. Se hele programmet for dagen her.  

På midterkajen, ved Øresundsakvariets vandhentnings-båd Aurelia, kan du høre om de spændende ting der foregår bag kulisserne på Marinbiologisk Sektion, som akvariet er en del af. Du kan også se nærmere på noget af det udstyr der bruges på forskningskutteren, når der skal laves undersøgelser, eller fanges dyr til akvariet.

Så tag familien under armen og kom til en hyggelig og anderledes dag på Nordhavnen i Helsingør.

 

 

Ekstra marsvineture i August

Fik du ikke en plads på Marsvineturene denne sommer? Så får du nu muligheden for at komme af sted alligevel.

Grundet stor efterspørgsel på vores marsvinesafarier denne somme, har vi besluttet at udvide sæsonen med en ekstra måned. I August kan I hver onsdag kl. 16-18 0g 19-21 komme med akvariets guider ud på Øresund, for at lede efter Danmarks mindste hval.

Kom og meld jer til i akvariets billetsalg, eller ring på tlf. 35 32 19 70 mellem kl. 10-17

Alder: Minimum 6 år. Børn under 10 år kun ifølge med voksne!

Pris: kr. 300,- voksne (>12 år) og 250,- for børn (6-11 år). Prisen inkluderer gratis adgang til akvariet på dagen, eller den efterfølgende dag.

Privattur: Få en uforglemmelig oplevelse sammen med familien, vennerne eller kollegerne. Book båden til en privattur, det koster kr. 3750,- (max. 12 personer). Kontakt Jens P. Jeppesen på 28 75 19 70 eller Michael Hansen på 28 75 19 57 for at aftale nærmere.

For yderligere info på akvariets hjemmeside.

 

 

Elev på studietur til Ålesund

Som dyrepasserelev på akvariet har man mulighed for at komme på udveksling i udlandet. Mange vælger at tage til varmere himmelstrøg. Vi har tidligere haft en elev, som var 3 måneder i New Zealand på et akvarium.  En anden tog til Afrika for at passe store savannedyr. Udvekslingen er en unik mulighed for vores elever, til at skabe sig et netværk og en masse erfaringer, som de ikke ville kunne få hos os.

Den 1. september drager, vores dygtige elev, Helle Toustrup Jensen til Ålesund i Norge. Her skal hun i 2 måneder arbejde på Atlanterhavsparken som huser Nordeuropas største samling af kolde saltvandsarter.  

Hun vil på Øresundsakvariets hjemmeside blogge om sine spændende oplevelser deroppe. Vi glæder os til at høre om hendes arbejde i det norske.For at besvare denne email skriv til oresundsakvariet@bio.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 26. juli 2013