Höstlov på Øresundsakvariet – Københavns Universitet

øresundsakvarietøresundsakvarietøresundsakvariet

Höstlov vecka 44

Rör ved levande havsdjur och fånga krabbor på Øresundsakvariet i vecka 44.

Rør ved levende havdyr

Kom helt tæt på Øresunds unikke dyreliv og lær om de mange fisk og dyr, der findes i havet ud for Helsingør. ’Rør ved levende havdyr’ tager dig med bag kulissen på Øresundsakvariet, og giver dig bogstaveligt talt mulighed for at få fingrene våde og røre ved de mange fisk og dyr, du kan møde i Øresund.

Vi har fokus på krebsdyr som bl.a. hummer, krabber, eremitkrebs og rejer, men der er også andre dyr og fisk at røre ved.

Bemærk, at alt efter hvor stor hummeren er på dagen, får du også lov at røre ved den, men hvis den er meget stor, nøjes guiden med at vise den frem – vi skal ikke have nogle klemte fingre i efterårsferien.

Du melder dig til ’Rør ved levende havdyr’ ved på dagen at skrive dit navn på en seddel i akvariet. Der er plads til ca. 25 deltagere per hold.

Fang krabber i og til Vandlaboratoriet
Hver dag (mandag – fredag) i höstloven kan du tage med vores guide ned på Vandlaboratoriet på Helsingør Havn og fange krabber.

Og hele ferien vil der være krabbefangere, net og spande, som du kan låne i Øresundsakvariet i vores åbningstid. Så kan du fange krabber på havnen og putte dem i Vandlaboratoriet, og på den måde være med til at holde krabbe-bestanden god i Vandlaboratoriet.

Program
Hver dag i höstloven har Øresundsakvariet åbent 10.00-17.00

Hverdage, 29. oktober – 2. november:
Utfodring varje timme
Kl. 11.25: Rör ved levande havsdjur
Kl. 12.15: Vattenlaboratoriumet – fånga krabbor med guide
Kl. 13.25: Rör ved levande havsdjur

Weekend, 27.- 28. oktober og 3.-4 november:
Utfodring varje timme
Kl. 11.25: Rör ved levande havsdjur
Kl. 13.25: Rör ved levande havsdjur

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!