Vild havfuglesafari med akvariet – Københavns Universitet

Vild havfuglesafari med akvariet

øresundsakvariet

Tag med Øresundsakvariet og en lokal fugleekspert Jan Hjort Christensen ud på Øresund og oplev Sundets mange spændende havfugle f.eks. Sule, Lomvie, Alk, Ederfugle, Søkonger, Tejst m.m. Vi sejler ud fra Helsingør Havne i Øresundsakvariets store RIB båd med Kronborg om styrbord og sætter kursen mod nogle af de spændende fuglelokaliteter specielt i området Nord for Helsingør. Hvor vi sejler hen på dagen afhænger dog meget af vind og vejr. Der serveres varm kakao og kaffe ombord og der er fri entré til akvariet både på dagen og dagen efter turen.

Praktisk info

Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet, også selvom at flydedragten er varm. Tag godt, solidt, vandtæt og varmt fodtøj på. Der udleveres flydedragter og redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste. Børn skal min. være 10 år og i ifølge med en voksen.

Der tages forbehold for at vi bliver nødt til at aflyse turen pga. vejret. Det er skipper, der afgør om vi sejler (regn er sjældent et problem, kun vind og bølger). Hvis turen må aflyses kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen.

Mødested: Øresundsakvariets billetsalg senest 15 min. før afgang

Pris: 450 kr. pr. person uanset børn el. voksen. 

Datoer: Fredag d. 5. oktober, fredag d. 12. oktober, lørdag d. 24. oktober, lørdag d. 24. november.

Tidspunkt: Kl. 11-14.00

OBS: Husk at taste telefon/mobil nummer ind, så vi kan få fat på jer ved eventuelle aflysninger!