Marsvinesafari med akvariet – Københavns Universitet

Marsvinesafari med akvariet

øresundsakvariet

Er du vild med hvaler?

Sæson 2018 for marsvinesafarier er desværre slut for i år – men husk, at du altid kan booke vores båd med skipper og guide, og selv arrangere en tur på Øresund på udkig efter Danmarks lille hval.

Vild med hvaler?
Marsvinet er efterhånden blevet ret almindelig i Øresund og kan her opleves i sine naturlige omgivelser.

Vi sejler ud fra Helsingør i Øresundsakvariets store gummibåd med Kronborg om styrbord og sætter kursen for fuld speed mod området udfor Hornbæk Plantage, hvor der findes et marsvinehabitat. Vi spejder efter marsvin, mens Øresundsakvariets formidlere fortæller om den fascinerende lille hval.

Vi kan selvfølgelig ikke garantere, at vi får marsvin boltre sig i overfladen, men vi kan garantere en hyggelig og lærerig sejltur og måske er vi heldige.

Priser og booking
Prisen for en 2 timers safaritur, hele båden uanset personantal (op til 12 personer):
I dagtimerne mellem 9-16 på hverdage 3950 kr
Før kl. 9, efter kl. 16 og i weekenden 4950 kr.

Book en privat safaritur ved at skrive en mail med ønsket tidspunkt på oresundsakvariet@bio.ku.dk eller ring til os på +45 35 32 19 70.

Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen. Personer under 15 år kun ifølge med voksne.

OBS: Husk at taste telefon/mobil nummer ind, så vi kan få fat på jer ved eventuelle aflysninger

Praktisk info på turen
Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet. Øresundsakvariet udleverer redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.

Mødested
Øresundsakvariets indgang senest 15 min. før afgang.

Der tages forbehold for at vi bliver nødt til at aflyse turen pga. vejret. Det er kun skipper, der afgør om vi sejler (regn er sjældent et problem, kun vind og bølger). Hvis turen må aflyses kontakter vi jer på det telefonnummer I oplyser ved bestillingen.