Marsvinesafari på Øresund

Marsvinesafari med Øresundsakvariet - dagstur

Vil du også med ud på Øresund og se Danmarks mindste hval – marsvinet? Så tag med Øresundsakvariet på marsvinesafari, og kom helt tæt på den lille hval, der trives i Øresund.

Vi sejler ud i Øresundsakvariets store gummibåd og sætter kursen mod den nordlige del af Øresund, hvor marsvinene særligt holder til. Vi får følgeskab af Øresundsakvariets guider, der vil fortælle om den lille hvals spændende liv i Øresund.

De sidste 20-30 år er bestanden af marsvin mangedoblet og de trives i Øresund, hvor der er masser af føde til de små hvaler. På Øresundsakvariets ture i 2019 så vi marsvin på alle vores ture, så selv om vi ikke stiller ”marsvinegaranti”, er mulighederne for at se marsvin på turene altså ret gode.

Fakta om safarien

Priser: Børn 6-11 år 290 kr., voksne 380 kr.

Tidspunkter: Tirsdage 30. juni samt 7., 14., 21. og 28. juli,  kl. 10-12.

FLERE TURE PLANLÆGGES i 2020, SÅ HOLD ØJE MED SIDEN HER.

Praktisk info:
Husk påklædning, der passer til vejret, og tænk på, at det kan føles koldt på vandet, selv på en varm sommerdag.

Øresundsakvariet udleverer redningsveste inden afgang. Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.

Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen til max. 12 passagerer. Personer under 15 år skal være ledsaget af voksne. Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen. Vi anbefaler, at gravide, der har under 4 uger til termin, af sikkerhedsmæssige årsager ikke deltager i turen.

Der serveres varm kakao og kaffe ombord og der er fri entré til akvariet på dagen.

Der tages forbehold for aflysning ved dårligt vejr. Skipper bestemmer om en tur aflyses eller afkortes. Ved aflysninger eller væsentlig forkortelse af sejlads refunderes billetten. Købte billetter kan ikke byttes til andre ture og refunderes ikke, hvis du/I bliver forhindret i at tage med.

Vi mødes præcis kl. 10.00 ved Øresundsakvariets indgang. Skipper og bedstemand tager imod og vi går ud og tager redningsveste på. Sejlturen varer ca. 1,5 time.