Privat safari på Øresund

Book en privat safari på Øresund

Du har mulighed for at booke vores RIB-båd (inkl. besætning) til en privat marsvin- eller fuglesafari. 

Tag venner, familie eller kollegaer med på marsvinsafari og oplev Danmarks lille hval. Vi sejler ud fra Helsingør Nordhavn i akvariets store gummibåd og sejler nord på, hvor der findes et marsvinehabitat. Undervejs spejder vi efter marsvinene, imens Øresundsakvariets formidlere fortæller om den fascinerende lille hval som efterhånden er blevet ret almindelig i Øresund.

Vi kan også tilbyde andre turer, fx kan vi tage vandkikkerter med ud på vandet. Hvis du har nogle specielle ønsker eller tanker, så kontakt os.

Fakta om safarien

Priser

2 timers safaritur, hele båden uanset personantal (op til 12 personer):

Hverdage i dagtimerne (9-16): 4.450 kr.
Hverdage før kl. 9.00 og efter kl. 16.00: 5.450 kr.
Weekender: 5.450 kr.

Praktisk information

Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet. Der udleveres redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsmæssige grunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste.

Børn under 6 år må af sikkerhedsmæssige årsager ikke komme med på turen - i vinterhalvåret er turene kun tilladt for børn, der er fyldt 10 år. Personer under 15 år skal være ledsaget af voksne.

Vi anbefaler desuden, at gravide, der har under 4 uger til termin ikke tager med på turen.

Læs om sikkerhed under bådturene.

Der tages forbehold for aflysning ved dårligt vejr.

Book en privat safari

Book en privat safari ved at skrive en mail med ønsket tidspunkt til oresundsakvariet@bio.ku.dk eller ring til os på +45 35 32 19 70.