Vragsafari

Vil du med ud og opleve et stort vrag fra overfladen? Så tag med på vores nyeste påfund nemlig vragsafari, og kom tæt på et rigtigt vrag uden at blive våd.

Vi sejler ud i Øresundsakvariets store RIB og sætter kursen mod et gammelt strandet vrag kaldet Johannes L. som ligger lige syd for Helsingborg. Med vandkikkerter betragter vi det store vrag som nogen steder kun ligger ca. 1,2 meter under overfladen og guider fortæller om dets historie og lidt om alle de andre spændende vrag der ligger i Øresund.

På vejen over og til vraget kigges efter marsvin og måske er vi også heldige at se de mægtige tun springe over vandet. Alt i alt en god tur med masser af fart og spændende historier om både kultur og natur.

Dato & pris

Der er pt. ingen offentlige ture i kalenderen. Det er dog muligt at booke en privat safari.

Vragsafari foregår primært om sommeren. Prisen er typisk 135-185 kr. pr. person.

Øresundsakvariets gummibåd

Praktisk information

Turens længde Sejlturen er kort og varer ca. 30 min. – 45 min.
Mødested Vi mødes ved Øresundsakvariets indgang. Skipper og bedstemand tager imod og vi går ud og tager redningsveste på.
Forplejning Der serveres varm kakao og kaffe ombord.
Påklædning Husk påklædning, der passer til vejret, og tænk på, at det kan føles koldt på vandet, selv på en varm sommerdag.
Sikkerhed Øresundsakvariet udleverer redningsveste inden afgang. Af sikkerhedsgrunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen til max. 12 passagerer. Personer under 15 år skal være ledsaget af voksne. Børn under 6 år må grundet turens længde samt sikkerhed ikke komme med på turen. Vi anbefaler, at gravide, der har under 4 uger til termin, af sikkerhedsmæssige årsager ikke deltager i turen.
Billetter Billetter købes i forvejen via BilletExpressen.
Pris: 135 - 185 kr.
Aflysning Turene er planlagt med forbehold for corona-situationen i Danmark. Der tages ligeledes forbehold for aflysning ved dårligt vejr. Skipper bestemmer om en tur aflyses eller afkortes. Ved aflysning eller væsentlig forkortelse af sejlads refunderes billetten. Købte billetter kan ikke byttes til andre ture og refunderes ikke, hvis du/I bliver forhindret i at tage med.