Vinterferien på Akvariet

Rødspætte-skelet
Rødspætte-skelet (foto Tina Andersen)

Knogler & Kamuflage

Vinterferien på Øresundsakvariet handler i år om Knogler og Kamuflage. Hele uge 7 vil man kunne røre ved levende havdyr bag akvariets kulisser og lære om havdyrenes fænomenale kamuflage-teknikker og i Auditoriet bliver en række fiske-skeletter fra Zoologisk Museum udstillet.

Hvordan ser en rødspættes knogler ud?

Hvordan ser en rødspættes skelet egentlig ud i sin helhed – og en knurhanes? Vi har lånt forskellige fiskeskeletter fra Zoologisk Museum, og flere af fiskene kan du også se i levende live i vores akvarier.

  Udstillingen er åben hver dag i hele vinterferien fra 10-17. 

  Rør ved Levende Havdyr: Fantastiske kamuflage-teknikker

  Tag med ud bag akvariets kulisser og ”Rør ved levende havdyr”. Her vil en biologiformidler fortælle om de mange forskellige teknikker, som havdyrene bruger for at gemme sig. Du g får mulighed for at komme helt tæt på og røre ved de forskellige dyr.

  Vi laver Rør ved levende havdyr hver dag hele ugen kl. 11.25, 13.25 og 15.25. Du skal tilmeldelde dig i billetsalget på dagen.
  Bemærk, at fredag den 14. februar holdes aktiviteten kun kl. 11.25 og 13.25. 

  Rør ved levende havdyr
  Rør ved levende havdyr (foto Tina Andersen)

  Ud over Rør ved Levende Havdyr og knogle-udstillingen, vil du kunne tage en quiz om havdyrenes kamuflage-evner, og måske vinde et årskort til akvariet.

  Alle aktiviteter er inkluderet i entrébilletten til Øresundsakvariet, der i hele uge 7 har åbent 10-17 alle dage.