Naturvejledning hos jer

Snorkling

Det kan ofte være svært at finde tid og personale til at komme afsted med sin klasse eller gruppe. Derfor tilbyder Øresundsakvariet at komme ud til jer. Det kan enten være på jeres skole/institution eller på jeres lokale strand eller havn. Vi tager udgangspunkt i de forløb vi også tilbyder på Øresundsakvariet, men tilrettelægger indholdet så det passer specifikt til jeres behov og lokalitet.

Strandundersøgelse

Vi medbringer forskellige slags undersøgelsesudstyr, såsom trækvod, rejehove, fangstnet og vaders til alle. Sammen går vi på jagt efter det lokale dyreliv under overfladen og undersøger hvad der lever hos jer.

Sejlads

Er der adgang til at lægge en båd til, har vi mulighed for at komme med vores store gummibåd. Båden har plads til 12 passagerer ad gangen. Vi medbringer vandkikkerter så vi kan studere livet under overfladen og miniskrab til at fange dyr og tang på bunden bundlivet. Vi har også mulighed for at medbringe forskelligt måleudstyr til at analysere vandet. Båden er naturligvis godkendt af Søfartsstyrelsen og vi medbringer godkendte veste til alle.

Snorkling

Er I mere til selv at blive våde kan vi tage på snorkeltur. Vi medbringer alt udstyr bestående af våddragter, svømmefødder, dykkermaske og snorkel. Sammen med akvariets guider svømmer vi rundt på det lave vand og undersøger hvad der lever under overfladen.

Der er mange kombinationsmuligheder. Det specifikke forløb og indhold aftales med jer i forhold til jeres ønsker og behov. Kontakt os og hør nærmere om hvilke muligheder der er hos netop jer.