19. marts 2015

Påskens aktiviteter på Øresundsakvariet

I Påsken kigger vi på havets æg, og de æglæggende havdyr. Så tag med på en rejse under havets overflade, og kom helt tæt på dyrene. Oplev også den børnevenlige udstilling med billeder og tekst fra bogen ”Den lille rødspætte”.


Påskens æg
Blækspruttens æg er sorte og dråbeformede, stenbiderens er orange, hajen bruger tråde til at fæstne æggene og strandkrabben gemmer æggene under halen. Kom og se dem alle sammen, test din viden i en ægge-quiz, klap en taskekrabbe og se om du kan finde alle akvariets påskeæg.

Den lille rødspætte
Pia Brummerstedt har digtet en moderne fiskeversion af den kendte klassiker med næsten samme navn. Med humor og finurlig brug af ord er der noget for både børn og voksne. Sara Legind-Hansen har malet de 11 skønne billeder, der tager dig med ned under vandet i en sød fortælling om rødspætter, vandmænd, skrubber og selvfølgelig den stygge ulk. Udstillingen af billederne vil hænge lige ved siden af de rigtige dyr, og de må også røres. Børnebogen kan købes i butikken.

Øresundsakvariets formidler står klar alle dage med sjove historier, og vi fodrer dyrene hver time. Så kom og vær med.

Øresundsakvariet har åbent 10-17 alle dage fra den 28. marts til den 6. april.

Kontaktpersoner:
Øresundsakvariet, Københavns Universitet, markedsføringsansvarlig/marinbiolog Tania Lundberg Lykkegaard tlf. 40 18 57 69 og e-mail: tll@bio.ku.dk