25. september 2020

Gakkede sange fra Verdenshavet

Koncert

Søndag d. 27. september kl. 11-12 spiller Tikke Takke orkesteret på Øresundsakvariet.

Tikke Takke besøger Øresundsakvariet.
Oplev Tikke Takke på Øresundsakvariet søndag den 27. september.

Gakkede sange fra Verdenshavet – ny musik for børn 5-10 år og deres voksne

Sprudlende vilde sange om havets forunderlige dyr! Du møder Kuglefisken Kalle Klovn, Guldfisken Sursøde Sigurd, hvidhajen Barske Bøje, Edderkoppen Bobby, Krabben Ken, og mange, mange flere. Du kan synge med på krabben Ken, som elsker at nipse både store og små tær, lege sildemavedans og høre om de superstærke rokker, der pumper en punkteret blåhval op fra havets bund.

Tikke Takke er et forrygende band med latinamerikanske rytmer for børn og deres voksne. Tikke Takke optræder på Festivaler, Akvarier eller spillesteder som Gimle samt, kulturhuse og biblioteker.

Tikke Takkes materiale er skabt i et samarbejde mellem musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens i dialog med tusindvis af børn fra hele landet. Tikke Takkes “Gakkede sange fra verdenshavet” findes både som album og sangbog.

Praktiske oplysninger

Koncerten vil blive afholdt Coronaforsvarligt med kun 49 pladser og masser af sprit og mundbind tilgængeligt og fast tilmelding.

Tilmelding

Tilmeld jer hos Øresundsakvariet ved receptionist Grete Jensen på mailadressen grete.jensen@bio.ku.dk.

Pris

Alm. entré til Øresundsakvariet og kom lidt før, ifør jer mundbind og sprit hænder og find dernæst en plads i vores store auditorium.