7. marts 2021

Quiz med Øresundsakvariet

Konkurrence

Tag med Øresundsakvariet på en udendørs quiz i Helsingør Nordhavn sammen med hele familien og få en sjov og lærerig oplevelse på egen hånd.

Kom og deltag i Øresundsakvariets quiz

Test din viden og bliv klogere på fiskene og på livet i og omkring Øresund ved at deltage i Øresundsakvariet sjove quiz, og deltag samtidig i lodtrækningen om en billet til en af sommerens spændende marsvinesafarier.

Vi har placeret 16 poster rundt omkring på Nordhavnen i Helsingør. Find posterne og svar på de sjove og lærerige spørgsmål om livet i og omkring Øresund.

Sådan deltager du i quizzen:

  • Tag et billede med din mobiltelefon af denne instruktion og af kortet over Helsingør Nordhavn. Du kan også komme forbi akvariets hovedindgang og finde vejledningen og kortet der.
  • Find de 16 poster som er placeret på kortet. Alle posterne finder du rundt omkring på Helsingør Nordhavn, og det spiller ingen rolle, i hvilken rækkefølge du finder posterne.
  • På hver post er der et spørgsmål med 3 svarmuligheder. Prøv om du kan svare på spørgsmålene, og noter bogstavet ned ud for det rigtige svar.
  • Når du har fundet alle 16 poster og samlet bogstaverne sammen, skal du finde ud af, hvad der skal stå. Bogstaverne danner tilsammen et ord på 16 bogstaver.
  • Du kan finde alle de rigtige svar på spørgsmålene ved Øresundsakvariet. De hænger på bagsiden af akvariet på et af de store vinduer.
  • Send løsningsordet til os på mail: oresundsakvariet@bio.ku.dk sammen med dit navn senest d. 6. april. Så deltager du i lodtrækningen* om 1 stk. billet til en af vores populære havsafarier ”marsvinsafari”.

*) Lodtrækningen finder sted d. 9. april 2021, og vinderen vil blive offentliggjort samme dag på Øresundsakvariets Facebookside. Vinderen får også direkte besked via mail. Billetten har en værdi af kr. 360-460,- afhængig af din alder. Billetten gælder for 1 person, og skal indløses på en af vore planlagte marsvinsafarier i sæsonen 2021. For at kunne deltage på en marsvinsafari, skal du være fyldt 6 år. Personer under 15 år skal ledsages af en voksen på bådturen.