11. april 2022

Havets æg – påsken på Øresundsakvariet

Kom og vær med

Vi har sørget for masser af sjove og spændende aktiviteter hele påsken som selvfølgelig handler om havets æg. Kom forbi og oplev påskeferien på Øresundsakvariet.

Sepia. Foto: Kasper Nyberg, Øresundsakvariet
Sepiablæksprutterne har lagt æg.

Oplev fiskene bliver fodret i akvariet og vær med til at røre ved havdyr fra Øresund ”behind the scenes” i akvariets baglokale. Og se vores sepiablæksprutter som har lagt æg. Du kan også komme med på en guidet tur til vores Vandlaboratorium og se fiskene blive fodret der.

Fodring af fiskene i akvariet

Hver time i hele påsken kan du opleve fiskene blive fodret i udvalgte akvarier, hvor dyrepasserne og vores guider fortæller sjove historier om fiskene. Den første fodring starter kl. 11.00 ved vores lille rørebassin og her kan I være med til at fodre fiskene.

Æggequiz

Deltag også i vores Øresundsquiz med æggetema og svar på spørgsmål imens du går rundt i vores udstilling. Quizzer udleveres i billetsalget.

Rør ved levende havdyr

3 gange om dagen (kl. 11.25, 13.25 og 15.25) tager akvaries dygtige guider og dyrepassere dig med ud ”behind the scenes”, hvor du på det store vådbord kan røre ved en masse forskellige havdyr fra Øresund og få spændende historier og facts om dem alle.

Der er plads til 25 deltagere af gangen så husk at skrive dig på tilmeldingslisten i billetsalget, hvis du vil med.

Guidet tur til Vandlaboratoriet

To gange om dagen (kl. 12.15 og 14.15) kan du tage med vores guider på en tur til vores Vandlaboratorium. Her kan du være med til at fodre fiskene.

Vi har åbent alle dage i påsken fra d. 9. april til og med d. 18. april fra kl. 10-17 også i helligdagene.

Vi glæder os til at se en masse glade gæster.