21. maj 2023

Pinseferie på Øresundsakvariet

Oplevelser

I anledning af Pinseferien har vi sørget for masser af sjove og spændende aktiviteter. Vær med til at fodre fiskene i vores Vandlaboratorium, se om du kan svare på spørgsmålene i Øresundsquizzen eller kom forbi og hils på vores hajer og rokker i rørebassinet.

Vandlaboratoriet

Fodring af fiskene i akvariet

Hver hele time i Pinseferien kan du opleve fiskene bliver fodret i udvalgte akvarier. Her vil dyrepasserne og akvariets formidlingsguider fortæller sjove og spændende facts om dyrene i akvarierne og om Øresunds unikke levesteder. Den første fodring starter kl. 11 ved vores tre-trins røre bassin og her kan du være med til at fodre fiskene.

Fodring i Vandlaboratoriet

I Pinseferien vil der 3 gange dagligt være mulighed for at fodre dyrene i vores Vandlaboratorie. Kl. 11:30, 13:30 og 15:30 går vi samlet til Vandlaboratoriet og her vil vores guider fortælle sjove og spændende facts om dyrelivet i Øresund, herefter kan du selv være med til at fodre dyrene.

Øresundsquizzen

I Øresundsquizzen kan du blive klogere på Øresunds unikke dyre og planteliv. Svar på spørgsmålene i quizzen når du bevæger dig igennem udstillingen. Når du er færdig kan du aflever quizzen til en af akvariets medarbejdere og se om du har svaret rigtigt.

Øresundsquizzen får du udleveret i billetsalget.

Praktisk information

Vi har åbent alle dage i Pinseferien fra lørdag d. 27. maj til og med mandag d. 29. maj fra kl. 10-17.

Vi glæder os til at se en masse glade gæster.

Emner