23. november 2023

Toner fra dybet

Klassisk koncert 3. dec kl. 12

Nu kan du opleve klassisk musik på Øresundsakvariet når unge musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium holder koncert på Øresundsakvariet.

Toer fra dybet kombinerer klassisk musik og viden om lydforuening i havet

Kom til koncert søndag d. 3. december kl. 12:10

Ved arrangementet "Toner fra Dybet" flettes smuk og iørefaldende klassisk musik sammen med spændende fortællinger om lydforurening i havet. To eksperter fra ungdomsbevægelsen Flor fortæller om hvad vi som helt almindelige mennesker kan gøre for at hjælpe, og sammen skaber vi håb for fremtiden.

“Musikken skaber afbræk mellem fortællende segmenter og bruges som et redskab til at sætte havets miljømæssige problematikker i fokus. Musik kan nemlig noget helt særligt: den kan skabe følelser og stemninger. Derfor italesætter vi bæredygtighed i havet som en del af en koncert på Øresundsakvariet.” - Sille Enevoldsen, projektleder.

Øresundsakvariet danner ramme om arrangementet, og publikum kommer hjem med ny information og en uforglemmelig oplevelse. Musikken, som leveres af en gruppe unge klassiske musikere fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, har et fælles omdrejningspunkt i havet. Det er de unges eget initiativ at sætte fokus på havet.

Kom og nyd den øreskønne musik, udforsk Øresundsakvariet, og kom hjem med ny information og nyt håb for vores og jordens fremtid!

Koncerten finder sted søndag d. 3. december kl. 12:10 i akvariets auditorium: Kom og hør klassisk musik og spændende fortællinger om forurening i havet.

Emner