30. oktober 2023

Fiskeatlasset og Øresund

Foredrag

Nu kan du opleve akvariet efter mørkets frembrud og tage med på en rejse under overfladen, når akvariet tilbyder eksklusive oplevelser og marineinspirerede foredrag i anledning af Elsinore evenings - denne torsdag om Fiskeatlasset og Øresund.

Blåfinnet atlantisk tun i spring

Kom til foredrag

Torsdag d. 2. november kl. 19:00 kan du komme til foredrag i akvariets auditorium og høre det spændende foredrag ”Fiskeatlasset og Øresund” når lektor på Københavns Universitet og kurator på Statens Naturhistoriske Museum Peter Rask Møller fra Fiskeatlasset kommer forbi.

Fiskeatlasset

Fiskeatlasset påbegyndte tilbage i 2006 den nationale kortlægning af de danske fisk. Fra 2006-2009 var fokus på ferskvandsfiskene, og siden 2009 har kortlægningen af saltvandsfiskene haft første prioritet.

Fokus til foredraget vil være fiskene i Øresund og hvad der er sket af nyt de seneste årtier.

Tag venner og familie under armen og kom forbi til en spændende aften i fiskenes tegn.

Praktisk information

Foredraget foregår i regi af Elsinore Evenings torsdag d. 2. november kl. 19.00 i akvariets auditorium. Foredraget varer ca. en time.

Adgang til foredraget og akvariet kræver billet som kan købes i billetsalget på dagen, men vil du være sikker på at få plads så køb din billet online. Til foredraget serveres der et glas vin. Billetten koster 120 kr inkl. et glas vin.

Hvis du har årskort til akvariet koster entré til alle foredrag ikke yderligere og med et årskort + kan du altid tage en ledsager med. Læs mere og køb et årskort.

Udover foredraget kan du sige godnat til fiskene med fodring eller komme med ”behind the scenes”, hvor vi viser endnu mere af Øresunds unikke dyreliv frem, sammen med spændende fakta om dyrene og akvariet.
Vi holder åbent kl. 17.00-20.30. Kl. 18.00 er der fodring og efterfølgende kan du komme med ”behind the scenes”. På aftenen får du desuden 10 % rabat i shoppen.

Se program og aktiviteter på Øresundsakvariet under Elsinore Evenings.

Emner