Elsinore Evenings | Aftenåbent alle torsdage

Aftenåbent alle torsdage i efteråret og vinteren

Bag facaden på Øresundsakvariet

Elsinore Evenings | Oplev akvariet efter mørkets frembrud og tag med på en rejse ned under overfladen, når akvariet tilbyder en række eksklusive ”behind the scenes” rundture og spændende foredrag med et glas vin. Mellem kl. 17 og 20 kan du sige godnat til fiskene og opleve dem blive fodret. Kl. 18 vil der alle dagene være foredrag eller rundvisninger.

Billetter

Billetter er almindelig billetpris og kan købes i billetsalget på akvariet på aftenen for besøget:

  • Voksne: 79 kr.
  • Børn (3-11 år): 59 kr.
  • Børn under 3 år er gratis.

Besøg også vores nabo-attraktioner

Hvorfor nøjes med én oplevelse, når du kan gå på opdagelse hos vores naboer. Lige rundt om hjørnet venter nye oplevelser hver torsdag aften.

Elsinore Evenings | De mørke efterårs- og vinteraftener kalder i den grad på fordybelse og selvforkælelse, hygge og uhygge. Torsdage aften tilbyder Helsingørs museer og attraktioner for første gang nogensinde en perlerække af eksklusive og hyggelige aftenoplevelser i mørket.

 

Torsdag aften står i uhyggens tegn på Kronborg. Hver aften vågner de døde langsomt og går igen på slottet. Kom og mød afdøde konger og dronninger, faldne soldater, druknede tjenestepiger og mange flere. Hver torsdag fra d. 28 oktober til den 25. november er Kronborg en del af Elsinore Evenings. Hvis man ikke hører til de modigste, kan man komme fra kl. 16 – 18, hvor skumringen falder og vores spøgelser stadig er ved at vågne. Trænger man derimod til det gode gys, kan man komme fra kl. 18 – 20, hvor nattens mørke for alvor tager fat og vi slipper gespensterne løs.

Se mere og køb billet på https://www.kronborg.dk/

 

 

På Museet for Søfart glæder vi os til at byde jer indenfor til en række hyggelige aftenåbninger. De mørke efterårsaftener kalder i den grad på fordybelse og selvforkælelse. Derfor vil du foruden vores udstillinger, bl.a. kunne opleve nogle af landets mest spændende skønlitterære stemmer, fremføre egne og andres værker - alt imens M/S Cafe disker op med retter så fuldstændigt åndsvagt lækre, at du mister lysten til at spise noget som helst andet, nogensinde igen. Skal julegaverne sikres samtidig med at der råhygges, har vores museumsbutik også åbent på disse aftener.  

Se mere og køb billet på https://mfs.dk/detsker/aftenaabent/

 

Biblioteket i Kulturværftet har modtaget et hav af priser for bl.a. arkitekturen og bogsamlingen og er også blevet kåret som Europas bedste. Ud over de gængse funktioner har biblioteket et stærkt arrangementsprogram inden for litteratur og kunst, hvilket betyder, at flere end 700.000 besøgende årligt gæster Kulturværftet og biblioteket. Hver torsdag indtil kl. 20.00 er der mulighed for at gå på opdagelse i arrangementer, litteraturen og arkitekturen eller blot nyde udsigten til Kronborg oplyst i mørket.

 Se mere og køb billet på https://helsbib.dk/arrangementer

 

 

Nordsjællands største kulturhus og regionale spillested har en perlerække af store oplevelser klar til dig. Kulturværftet er kendt for et stort mangfoldigt program, der spænder over etablerede festivaler som Knejpe Festival og Click Festival til store internationale koncerter. Torsdag aften er ingen undtagelse, hvor Kulturværftet disker op med alt fra talks til forestillinger, koncerter og meget andet. Spisehuset i Kulturværftet holder åbent alle torsdage i perioden.

Se mere og køb billet på https://kuto.dk/

 

Hver torsdag kl. 17.45 blænder hele byens hjertekammer op for Fællesspisning og startes eller afsluttes med et kulturelt indslag. Smag på mad fra alle verdenshjørner, og mød gæster fra nær og fjern, på tværs af alder, geografi og baggrunde. Til fællesspisning sidder vi sammen, vi henter maden sammen, vi bærer ud af bordet sammen. Kort sagt, her er vi sammen om tingene – også selvom du kommer alene. Prisen er 75 kr. og børn under 3 er gratis.

Se spisesedlen og køb billet på  https://kuto.dk/toldkammeret/  

 

 

Kunne du tænke dig at se alle de steder i Værftshallerne, hvor man normalt ikke må gå ind? Nu har du muligheden for at blive vist rundt af en gammel værftsarbejder, der kan fortælle om hvordan hverdagen var, dengang der blev bygget skibe på et af Danmarks største værfter. Du vil høre sjove anekdoter fra det barske håndværkermiljø, blive varm om hjertet over rørende erindringer og få interessant viden om teknikaliteter og forretningen, der brødfødte over halvdelen af Helsingørs befolkning gennem 100 år. Dertil får du også et indblik i fremtidsplanerne for de historiske Værftshaller. Prisen er 80 kr., børn under 18 år er gratis.

Se mere på https://helsingormuseer.dk/vaerftsmuseet/ og køb billet på tikkio.com