27. oktober 2023

Tag med Tikke Takke ud på et ocean af sprudlende vilde sange!

Koncert

En sprudlende jazzet havkoncert for børn og deres voksne! Søndag d. 5. november kl 11.15 på Øresundsakvariet. Koncerten foregår i udstillingen lige efter fodring!

Kom til koncert på Øresundsakvariet

Et super velspillende orkester gir dig lyst til at danse, lytte og synge med! Tikke Takke har en sang om Edderkoppen Bobby, der elsker havet men lider så frygteligt af vandskræk, - godt at han har en ven der også hedder Bobby, som kan hjælpe ham med at komme i. En jazzmusling i perle-humør. Krabben Ken, der elsker at danse tango - og nipse hele familien i tæerne. Og nede på bunden af havet møder vi: murænen.

Tikke Takke har givet havets farlige og fascinerende ålefisk en koralrevs gyser. dødens gab i viseform - for børn! Så kan de holde deres voksne i hånden, hvis de blir bange.

Tikke Takke fyrer den af fra et overskudslager af godt humør, pakket ind i latinamerikanske rytmer, swing, jazz, hiphop, polka, klezmer og rock’n roll.

Tikke Takkes gakkede sange er skabt af musiker/komponist Andreas Ugorskij og historiefortæller Hans Laurens i dialog med tusindvis af børn fra hele landet.

Tikke Takke trio besøger Øresundsakvariet
Tikke Takke line up: Andreas Ugorskij - guitar og vokal. Hans Laurens - fortælling og vokal. Peter Marott – Trompet. Tba – trombone. Hans Find Møller – bas. Morten Ærø – trommer. 

Koncerten er finansieret af KODAs spil dansk pulje. Tak til Koda kultur!

Køb bogen 'Verdens hurtigste fisk'

Tikke Takke har udgivet ‘Verdens hurtigste fisk’ - en illustreret musik-børnebog. Inde i bogen findes QR koder til Tikke Takkes musik, så du kan lytte til Tikke Takke’s fantastiske musik, mens du læser bogen. Køb bogen på Øresundsakvariet!

Andre spændende oplevelser på Øresundsakvariet

I uge 44 er det den svenske höstlov (efterårsferie) og Øresundsakvariet har selvfølgelig sørget for masser af sjove og spændende aktiviteter hele ugen. Kom til rør ved levende havdyr, vær med til at fodre fiskene og tag en Øresundsquiz.

Emner