Skole- og gymnasietjenesten

Våde fingre

Til grundskolen tilbyder vi en lang række forløb, både indendørs og undendørs, som er tilpasset de forskellige klassetrin og deres færdigheds- og vidensmål. Vi har også stor erfaring med specialklasser og tilpasser gerne forløbene individuelt, så de passer bedste muligt til netop jeres elevers behov.

Helt tæt på

Eleverne har fingrene helt nede i det vi formidler om, og derfor indgår der altid levende dyr i vores forløb. Her hos os får alle våde fingre!

Naturvejledning hos jer?

Ønsker I naturvejledning på jeres lokale strand eller hjemme på jeres institution, kommer vi gerne ud til jer. Vi tilbyder forskellige muligheder og laver forløb for både små store og grupper, f.eks. i forbindelse med temadage. Læs mere her.

Havforsker for en dag

Til ungdomsuddannelserne har vi tilrettelagt en række halv- og heldagsforløb. Her stifter eleverne praktisk bekendtskab med den videnskabelige metode og indsamler data til den efterfølgende rapportskrivning, hvad enten det drejer sig om kvalitative eller kvantitative undersøgelser. Eleverne vil oftest starte med at høre et foredrag om Øresunds hydrografi, da den er en af forudsætningerne for den meget varierede natur, vi har i Sundet. Undervejs i forløbene vil eleverne blive introduceret for en række biologiske termer, og forholdene vil blive sat ind i et større perspektiv. 

Professionelt udstyr

I vores undervisningsforløb lægger vi vægt på, at eleverne får en forståelse for hvordan naturvidenskabelig forskning foregår. Derfor benytter vi så vidt muligt det samme udstyr som forskerne bruger.

Skoletjenestens åbningstider

1. oktober til 31. juli 
tirsdag-torsdag kl. 9-15:30.

1. august til 30. september
mandag-torsdag kl. 9-15:30.

Bestilling af undervisning

Bestil undervisning via mailadressen skoletjenestenoa@bio.ku.dk

Husk at oplyse:

  • Hvilket forløb I ønsker
  • Klassetrin
  • Antal elever
  • Ønsket dato(er) og tidsrum
  • Institutionens navn og adresse
  • CVR nr.
  • EAN nr, hvis offentlig institution. NB! Minimumsbeløb for fakturering: kr. 400,-.

Priser

Skoleentré

Entré: For institutioner og skoler, der besøger Øresundsakvariet i undervisningsøjemed er entrépriserne følgende. Ved undervisning i akvariets skoletjeneste betales der yderligere for dette (se prisen under hver forløb).
Én gratis lærer pr. klasse (op til 28 elever).
Dagplejere regnes ikke for en institution og skal betale almindelig entré.

Skoleentré
Dagtilbud (3-5 år) 32 kr.
Grundskolen (0.-10. kl.) 43 kr.
Ungdoms-/voksen­uddannelser   50 kr.

Fakturering tilbydes kun hvis det er forud aftalt, til skoler og institutioner. Minimumsbeløb for fakturering: kr. 400,-.

Helsingør komunne

Skolebørn og andre grupper af børn fra Helsingør Kommunes egne institutioner har gratis entré. Og får 20 % rabat på alle skoletjenesteforløb. Dog har de ikke gratis entré i uge 7, 8, 42 og 44.

Lær mere - undervisningsmateriale