Skole- og gymnasietjenesten

Våde fingre

Til grundskolen tilbyder vi en lang række forløb, både indendørs og undendørs, som er tilpasset de forskellige klassetrin og deres færdigheds- og vidensmål. Vi har også stor erfaring med specialklasser og tilpasser gerne forløbene individuelt, så de passer bedste muligt til netop jeres elevers behov.

Helt tæt på

Eleverne har fingrene helt nede i det vi formidler om, og derfor indgår der altid levende dyr i vores forløb. Her hos os får alle våde fingre!

Naturvejledning hos jer?

Ønsker I naturvejledning på jeres lokale strand eller hjemme på jeres institution, kommer vi gerne ud til jer. Vi tilbyder forskellige muligheder og laver forløb for både små store og grupper, f.eks. i forbindelse med temadage. Læs mere her.

Havforsker for en dag

Til ungdomsuddannelserne har vi tilrettelagt en række halv- og heldagsforløb. Her stifter eleverne praktisk bekendtskab med den videnskabelige metode og indsamler data til den efterfølgende rapportskrivning, hvad enten det drejer sig om kvalitative eller kvantitative undersøgelser. Eleverne vil oftest starte med at høre et foredrag om Øresunds hydrografi, da den er en af forudsætningerne for den meget varierede natur, vi har i Sundet. Undervejs i forløbene vil eleverne blive introduceret for en række biologiske termer, og forholdene vil blive sat ind i et større perspektiv. 

Professionelt udstyr

I vores undervisningsforløb lægger vi vægt på, at eleverne får en forståelse for hvordan naturvidenskabelig forskning foregår. Derfor benytter vi så vidt muligt det samme udstyr som forskerne bruger.

Hent vores profilbrochure her.

Brochure