Støt akvariet

Hjælp os med at bevare og genoprette vores fælles danske havnatur i det unikke Øresund.

Vi er Øresunds beskytter og et formidlings-, undervisnings- og forskningscenter som er ejet af Københavns Universitet. Vi er dybt engagerede i mange forskellige projekter der vedrører havet omkring os, med fokus på at fremme den marine biodiversitet. Læs mere om vores arbejde for naturen i Øresund, og hælp os med at passe godt på natur og dyreliv:

Betænk Øresundsakvariet i dit testamente

Vidste du, at du kan støtte Øresundsakvariet med arv? Det er let og enkelt, og har meget stor værdi for natur og dyreliv i Øresund.

Opret gratis testamente

Når du vælger at donere arv til Øresundsakvariet, kan du gratis oprette dit testamente online hos virksomheden Dokument24. Oprettelsen af testamentet sker ved, at du svarer på 12-15 spørgsmål online, hvorefter du straks får et skræddersyet testamente tilsendt pr. e-mail.

Hvis du ønsker rådgivning om arv, vil Dokument 24 ligeledes rådgive dig gratis. Efter endt rådgivning bestemmer du selv om du ønsker at oprette et testamente eller ej.

Ønsker du at oprette testamentet på traditionel vis, dvs. via personligt møde eller telefonisk samtale, kan du fx kontakte virksomheden MinAdvokat. MinAdvokat tager dog honorar for oprettelen af testamentet.

Husk underskrift af dokumentet

Et testamente er først gyldigt, når det er skrevet under. Når du modtager dokumentet, skal det derfor skrives under, hvilket gøres foran to vitterlighedsvidner eller foran notar. Den mest sikre form for underskrift er foran notar. Når du skriver testamentet under foran notar, vil dokumentet være gemt i de offentlige arkiver og dermed altid fremkomme, når du går bort. Underskrift ved notar sikrer ligeledes, at din underskrift af dokumentet ikke kan betvivles. Dokument 24 anbefaler altid underskrift ved notar.

Mange tak for din støtte

Vi håber, at du vælger at støtte os med arv gennem oprettelse af dit testamente. På forhånd mange tak for din støtte.