Snorkling ved Øresunds kystnære levesteder

Varighed: ca. 2-3 timer
Niveau: B, C og D
Pris: Se prisen her 
I det kystnære farvand rundt om Helsingør, nærmere betegnet Kronborgbugten og Gummistranden nord om Nordhavnen, er der mange forskellige marine bundtyper repræsenteret. F.eks. områder med både sandbund, stenrev og muslingerev meget tæt på havnen.
Iført ABC udstyr dvs. våddragt, snorkel, maske, finner og evt. blybælte, får vi først en generel introduktion til snorkeldykningens kunst. Sammen med 2 uddannede guider fra akvariet svømmer vi først stille og roligt inde på lavt vand, hvor man hele tiden kan bunde. De øvede kan derefter med guider svømme udefter for at finde de mere dyberliggende biotoper. Guiderne fortæller en masse om dyr og vækster undervejs.
Hvis man føler sig utryg ved at svømme i overfladen, er det ofte nok at gå rundt på det lave vand og bruge sit snorkeludstyr. Det er altid en oplevelsesrig tur, der former sig helt efter elevernes behov.  

PS! Da snorkling er meget vejrafhængig skal man altid indregne risikoen for at turen kan blive aflyst grundet grumset vand m.m. Der vil altid blive tilbudt en anden seance i akvariet el. på stranden.

Tilbage