Privat safari på Øresund

Book en privat safari på Øresund

Du har mulighed for at booke vores RIB-båd (inkl. besætning) til en privat havsafari, hvor vi kigger efter marsvin, tun eller havfugle. 

Tag venner, familie eller kollegaer med på marsvinsafari og oplev Danmarks lille hval, eller spejd efter den store atlantiske tun, der er vendt tilbage til Øresund efter årtiers fravær.

Vi sejler ud fra Helsingør Nordhavn i akvariets store gummibåd og sejler mod de steder, hvor vi af erfaring ved, at der findes marsvin og hvor vi selv har spottet tun. Undervejs fortæller Øresundsakvariets formidlere om Øresund og det liv, vi ser på turen.

Vi kan også tilbyde andre ture, for eksempel kan vi tage vandkikkerter med ud på vandet, og se på livet under overfladen. Hvis du har nogle specielle ønsker eller tanker, så kontakt os.

Fakta om safarien

Priser

2 timers safaritur, hele båden uanset personantal (op til 12 personer):

Hverdage i dagtimerne (9-16) 6.500 kr.
Hverdage før kl. 9.00 og efter kl. 16.00 7.500 kr.
Weekender og helligdage 7.500 kr.

Praktisk information

Husk varmt tøj, der passer til vejret. Det er altid koldt på vandet. Der udleveres redningsveste inden afgang. Båd og besætning er godkendt af Søfartsstyrelsen (max. 12 passagerer). Af sikkerhedsmæssige grunde er det ikke tilladt at benytte private redningsveste. På efterårets ture har vi varme flydedragte, som vi låner ud.

Børn under 6 år må af sikkerhedsmæssige årsager ikke komme med på turen - i efterårsmånederne er turene kun tilladt for børn, der er fyldt 10 år. Personer under 15 år skal være ledsaget af voksne.

Vi anbefaler desuden, at gravide, der har under 4 uger til termin ikke tager med på turen.

Læs om sikkerhed under bådturene.

Der tages forbehold for aflysning ved dårligt vejr.

Book en privat safari

Book en privat safari ved at skrive en mail med ønsket tidspunkt til oresundsakvariet@bio.ku.dk.